Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL, de către noua conducere a PNL, echipa Cîțu!

articol publicat în noiembrie 12, 2021

Vot covârșitor în această dimineață, în ședința BEX al PNL, pentru excluderea fostului președinte al PNL, Ludovic Orban: 31 de voturi din 35 prezenți – 2 voturi nule, 2 împotriva excluderii. Decizia finală va fi luată de Consiliul Național al partidului.

„Sunt victima unei echipe demolatoare care a cerut excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că demonstrează clar că nu am nici o legătură cu nenorocirile făcute de Klaus Iohannis și gașca demolatoare după data de 1 iunie.Drepturile și libertățile membrilor PNL sunt încălcate de această gașcă demolatoare care a făcut praf partidul

Ar trebui să le fie rușine și când se plimbă pe stradă să stea cu ochii în pământ pentru bătaia de joc față de români

Iohannis ar trebui să-și ceară scuze față de cei 6 milioane de oameni care l-au votat. El a intervenit în mod nedemocratic și neconstituțional în alegerile din PNL. Avem de-a face cu premeditare și cu trădarea cetățenilor români, înșelarea speranțelor cetățenilor români. Iohannis și slugile lui din PNL aduc PSD la putere.

Decizia de azi mă face un om liber să îi reprezinte pe oamenii care cred în valorile liberale

Sunt liber să creez o forță politică nouă care să îi reprezinte pe români” a comentat Ludovic Orban decizia foștilor săi colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *