Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

USR Dezna a depus o interpelare la primăria Dezna cu privire la pregătirile pentru iarna 2021-2022

articol publicat în noiembrie 12, 2021

USR Dezna a depus o interpelare la primăria Dezna cu privire la pregătirile pentru iarna 2021-2022

„Se anunță o iarnă grea și așa cum ne-au obișnuit autoritățile locale sunt mai mereu luate prin surprindere de sosirea ei. Pentru a întâmpina situațiile neplăcute din anii trecuți, reprezentanții locali USR au depus o întâmpinare către primărie în care solicită date despre cum se pregătesc autoritățile locale pentru iarnă.

Dorim să aflăm dacă există un plan propriu de acțiuni pentru această iarnă, dacă s-a alocat buget astfel încât să existe material antiderapant, utilaje de deszăpezire funcționale, combustibili pentru încălzirea unităților de învățământ sau dacă s-a luat în calcul persoanele vulnerabile din comună care au nevoie de ajutor pentru hrană și încălzire. Este important să știm că Primăria va oferi servicii publice de calitate pe perioada iernii, astfel încât niciun cetățean să nu sufere” arată consilierul local Gărdău Mihaela.

Cei de la USR Dezna au mai anunțat că au pregătit și un plan de acțiune și intervenție pe care îl vor pune la dispoziția primăriei dacă este nevoie.

De asemenea, USRișii din Dezna au ales să întrebe și locuitorii comunei, ce ar dori să facă diferit primăria în iarna aceasta față de anii trecuți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *