Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Silvia cu Arik, Rareș cu Max, Călin cu Dino și Oana cu Didi, sunt eroii care l-au căutat pe ciobanul dispărut în Apuseni

Silvia cu Arik, Rareș cu Max, Călin cu Dino și Oana cu Didi, sunt eroii care l-au căutat pe ciobanul dispărut în Apuseni, au anunțat cei de la Câini de Salvare Transilvania (C.S.T.)

„Abia coborâti de pe podiumul competiției din Ungaria, cățeii noștri harnici au pornit din nou la treabă! La solicitarea Poliției Aiud – Secția Rurală, echipa CST s-a alăturat polițiștilor, echipelor Serviciului Județean Salvamont Alba (din care a făcut parte și colegul nostru Tibi alături de Yukan’na) și localnicilor pentru căutarea unui cioban dispărut de la stână încă de luni.

Astfel, Silvia cu Arik, Rareș cu Max, Călin cu Dino și Oana cu Didi au luat în pieptul mașinilor de oraș, drumurile abrupte ale Apusenilor. Ajunși la stână, de unde dispăruse ciobanul, am aflat că acesta tocmai fusese găsit mergând liniștit pe un drum. Ne-am bucurat că omul era bine și că ceață s-a ridicat, arătându-ne în depărtare crestele Făgărașului decorate cu albul zăpezii. Ne-am bucurat de priveliște câteva minute și am pornit grăbiți spre casă. Rareș nu apucase să doarmă după tura de 24 de ore încheiată dimineață, iar Silvia, Oana și Călin au de recuperat orele de misiune în care nu au lucrat” au anunțat cei de la Câini de Salvare Transilvania (C.S.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian