Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul din Gilău: M-am vaccinat cu doza a treia. Știți de ce? Pentru că am încredere în știință

articol publicat în noiembrie 14, 2021

Primarul din Gilău, în corul politicienilor și aleșilor locali populiști, care au ales să-și ascundă opinia în privința vaccinării, a ieșit cu un mesaj curajos prin care îndeamnă și alți cetățeni să se vaccineze.

M-am vaccinat cu doza a treia. Știți de ce? Pentru că am încredere în știință. Și pentru că nu vreau să fac o formă gravă de COVID-19. Știu că există multe persoane care nu doresc să se vaccineze și le respect la fel de mult ca pe acele persoane care s-au vaccinat. Cred însă că, prin refuzul de a se vaccina, au făcut o alegere greșită. Pentru ca noi, ca țară, să ne facem bine, să terminăm cu criza și restricțiile, ar trebui ca toți să avem în buzunar certificatul verde. Nu-i credeți pe cei care se consideră mai știutori decât știința. Îndemnul meu este să vă vaccinați. Nu pentru mine, ci pentru dumneavoastră, pentru familiile dumneavoastră și pentru însănătoșirea României” a anunțat Gelu Topan.

Datorită numărului în creștere al persoanelor care vin să se vaccineze, primarul din Gilău a hotărât prelungirea orarului centrului de vaccinare Gilău din Casa de Cultură “Dumitru Sopon”. Acesta va fi deschis luni-vineri, între orele 8.00 și 18.00, iar sâmbăta, între 8.00 și 14.00.

Pentru acest gest asumat, Apuseni Info îl felicită pe edilul din Gilău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *