Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

CNAIR: Atenție șoferi! Adaptați viteza la condițiile de iarnă!

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere oferă mai multe sfaturi șoferilor în condițiile în care anotimpul rece vine.

„Atragem atenția că în această perioadă se înregistrează temperaturi negative, în special dimineața, iar materialul antiderapant împrăștiat pe carosabil, în combinație cu umezeala creează porțiuni de mâzgă care pot surprinde conducătorii auto.

Vă rugăm ca în aceste condiții să circulați cu atenție, să adaptați viteza la condițiile meteo existente, să evitați frânările și schimbările de direcție bruște, să păstrați distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respectați restricțiile impuse pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Vă recomandăm să țineți cont de dinamica fenomenelor meteorologice specifice anotimpului de iarnă care poate varia pe perioade scurte de timp.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță” au anunțat cei de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian