Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Munții Apuseni văzuți de la volanul unei Tesla Model 3

sursă foto: electromobilitate.com

articol publicat în noiembrie 16, 2021

electromobilitate.com ne prezintă experiența din zonele Maramureș și Munții Apuseni văzute de la volanul unei Tesla Model 3.

În ultima etapă a excursiei, caravana 100% electrică Trans Carpatica, a ajuns și în Apuseni: „După despărțirea de Laurențiu (ID.4), Cristi (Kona 2021) și Andrei (Kona 2020), în această ultimă etapă obiectivul era traversarea de la nord la sud a Munților Apuseni, prin Parcul Natural Apuseni. Prima oprire pe traseu am făcut-o la Barajul Beliș-Fântânele în Munții Gilăului (990m alt.)

sursă foto: electromobilitate.com

Apoi am trecut prin Pasul Ursoaia (1320 m alt.) și am continuat pe Trans Ursoaia până la Albac, unde ne-am oprit pentru a servi masa de prânz pentru călători și EVA, la stația de la pensiunea Steaua Arieșului.

sursă foto: electromobilitate.com

Generatorul este pentru situații de urgență, stația de încărcare fiind conectată la rețea

După o oră de masă și odihnă am continuat prin Abrud, Brad și în final, Deva, unde ne-a întâmpinat Marcel cu Dacia Spring, venit de la Brad pe același traseu cu noi, special pentru a întâlni mașinile ce au participat la Trans Carpatica” au descris cei de la electromobilitate.com, vizita din Apuseni.

sursă foto: electromobilitate.com

Ca o concluzie finală a turei din zona Munților Apuseni: „Este prima oară pentru mine când ajung în Munții Apuseni, însă pot spune că am fost fascinat de frumusețea acestor locuri! Promit să revin în viitorul apropiat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *