Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O brădeancă ar fi fost amenințată de taximetriști: Au ajuns șoferii de taxi din Brad „BOMBARDIERI”?

articol publicat în noiembrie 17, 2021

O brădeancă a supus atenției membrilor de pe grupul „Brad” dezbaterea câtorva spețe administrative, însă a și precizat că ar fi fost „amenințată” de un „grup” de taximetriști după ce a făcut câteva poze.

„Supun dezbaterii opinie publice oportunitatea de a solicita Primăriei Brad:

  • instalarea de camere de luat vederi pe arterele principale din oraș, în special în zonele parcărilor;
  • Daca considerați oportună alocarea unui loc de parcare rezervat clienților Flanco;
  • Limitarea nr. locurilor rezervate mașinilor taxi din zona semaforului pe ambele sensuri, deoarece ei parchează în vecinătate, adică ne limitează nouă cetățenilor posibilitatea de a parca mașinile în zonele comerciale de interes.

Astăzi am constatat că mașinile de taxi parchează pe domeniul public dar nu-și folosesc parcările rezervate taxi.

Locurile rezervate erau libere și în decurs de 30 min 3 mașini taxi au ocupat locul de lângă zona rezervată lor.

Am facut poze și am fost amenințată și filmată atât eu cât și mașina pe care o conduc, de către „grupul” de șoferi taxi !!! Aș dori și părerea șoferilor taxi în această dezbatere cât și a unui reprezentant al primăriei” a precizat brădeanca.

Ce au răspuns brădenii la postare?

  • „Si taximetriștii din brad au ajuns bombardieri”
  • Taximetriști din Brad sunt foarte încăpățânați atât cu parcările cât și în trafic dar oricum primarul nu are nici o treabă se preocupă de instalarea umbreluțelor nu de ce e bine pentru comunitate
  • „Camere de vedere ar trebui in toate birourile primarilor, a prefecților, consilii județene pentru ca acolo se fac jmenurile și trocurile !!!”
  • „Ar fi binevenită și eliberarea stației de autobus spre Gura Barza de mașinile parcate acolo!”
  • Pe fiica mea, pe trecerea de pietoni era sa o loveasca intr-o seara un taxi si cand s-a întors speriata si a ripostat soferului, s-a dat jos din masina sa o loveasca…..Am vazut nenumarate cazuri cand nu opresc deloc la pietoni”
  • „Stimata doamna care ați postat acest amendament ! Asta este treaba primăriei nu al dumneavoastră , Primăria trebuie sa ia măsuri și sa amenajeze parcări cetățenilor Din Oraș , dar in nici un caz in centrul orașului cum este doar la Brad . Ce vina au taximetriști ? Iei acolo lucrează de acolo se hrănesc e normal sa abia parcările lor ! Dacă ați fi dumneavoastră in locul lor nu cred ca ați mai reacționa așa ! Aici ar trebui să vă luați de cei care vin și își parchează mașinile in centrul pe locul magazinului dumneavoastră și de fapt ei au treabă la primărie”
  • „Mersul pe jos face piciorul frumos asa ca doamnelor miscați-vă fundul putin ,prea mare comoditatea in orasul nostru acum o sapt o domna voia să i se mature parcarea d-voastra doriti parcare cu dedicatie….chiar nu vreți sa întelegeti ca ,,lenea” pune pe burtică?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *