Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

A fost scos la concurs un post de ajutor șef de post, la postul de Poliție din Galda de Jos

articol publicat în noiembrie 18, 2021

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a anunțat că recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea ocupării unui post vacant de ofițer la Serviciul Comunicații și Informatică și a 4 posturi vacante de ajutor șef de post, la Posturile de Poliție Comunale Galda de Jos, Șibot, Stremț și Cenade.

A fost scos la concurs un post de ajutor șef de post, la postul de Poliție din Galda de Jos. Care sunt condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească pentru a participa la concurs?

Persoanele care doresc să se înscrie, în vederea participării la concurs, pot să o facă până la data de 24.11.2021, inclusiv, în zilele nelucrătoare, iar în data de 24.11.2021 doar până la ora 16:00, on-line, prin transmitere la adresa de mail – sursaexternă@ab.polițiaromana.ro

Candidații pentru posturile de agent de poliție – ajutor șef post trebuie să aibă studii medii, cu diplomă de bacalaureat;

În perioada 14 – 19 decembrie 2021 va avea loc proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, pentru candidații la cele 4 posturi de agenți de poliție – ajutor șef post, iar cei care vor promova vor putea participa la proba scrisă, care va consta în rezolvarea unui test grilă.

Proba scrisă, pentru ocuparea celor 5 funcții, va avea loc la data de 23 decembrie 2021.

Condițiile generale de participare, tematica și bibliografia de concurs dar și alte precizări sunt cuprinse în anunțurile de recrutare.

Înscrierile se fac exclusiv on line.

Informații complete cu privire la posturile existente, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *