Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Tiberiu Fărcaș: Un semn bun ca statul s-a trezit si ca la adapostul imunitatii parlamentare nu faci tot ce doresti

articol publicat în noiembrie 19, 2021

Am prins emisiunea de la postul pe care atunci il patrona Sorin Ovidiu Vantu, cu Catalin Tolontan si alti jurnalisti curajosi, in care cel supranumit SOV a rostit celebra sintagma cu intariti-va statul. Uite ca intre timp statul s-a intarit si el a ajuns unde ii era locul, a facut multa puscarie, ca si altii de teapa lui. Ar mai trebuie sa intre niste unii…

De aceea, stirea zilei de ieri, ca, vorba lui CTP, senatoarea urlatoarea Diana Sosoaca, cat e ea de avocat, este cercetata penal de DIICOT pentru zadarnicirea combaterii bolilor a fost una din cele mai bune in marasmul sanitaro-politico din ultimele zile.

Statul inseamna toti cei care platim taxe si impozite, statul inseamna oameni dintre noi, rude, prieteni care servesc binele public, fac un serviciu public, iar faptul ca aceste autoritati, in speta asta DIICOT, isi fac treaba este un semn foarte bun.

Numai zic ca aceasta senatoare are pe constiinta cu siguranta o serie de persoane influentate de mesajele ei antivacciniste, antiimunizare si cu siguranta au murit dintre acele persoane sau au suferit in spitale. Pentru ca atunci cand blochezi un centru de vaccinare barezi dreptul unor oameni sa se imunizeze si sa invinga un virus perfid si dur cum e Sars-Cov-2.

Autoritatile vor decide daca senatoarea urlatoarea este vinovata sau nu dar e un semn bun ca statul s-a trezit si ca la adapostul imunitatii parlamentare nu faci tot ce doresti.

E de bine

Despre Tiberiu Fărcaș

Tiberiu Fărcaş, jurnalist cu preste 25 de ani de experiență, este fondatorul site-ului Clujul Cultural, organizatorul Cluj Blues Festival, Cluj Folk Fest, autor al mai multor volume, dintre care amintim „Colosul cu picioare de hartie”, o istorie a presei clujene între 1989 – 2010, co-autor a unei cărţi dedicate rivalitătii fotbalistice de aproape un secol dintre „U” şi CFR „Cluj contra Clujiar cea mai recentă apariție editorială – „Călin Nemeș. Povestea unui revoluționar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *