Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dacă PNL+PSD=LOVE, din iubirea Nistor-Stănescu-Marian se va naște asfaltarea a trei drumuri din Țara Zarandului?

articol publicat în noiembrie 20, 2021

În Hunedoara, din 2022, PNL și PSD vor avea de toate: furculițe, linguri, cuțite pentru a tranșa viitoarele bunătăți guvernamentale și chiar și lingurițe pentru caviar, un pic de Beluga, pentru a sărbători cu ștaif noul amor județean – Nistor-Stănescu-Marian.

Va fi ceva cu steluțe, nou, senzațional, în trei, având în vedere că PNL-ului îi este foarte probabil să-i fie lăsată Prefectura, căci fără acea funcție, în Hunedoara, PNL nu prea ar mai exista.

Acum, având în vedere această desfășurare de forțe politice în județ, noi ne așteptăm să curgă lapte și miere, fără lubrifiant, clar, mai ales că führer-ul județean a anunțat că instituția Consiliului Județean Hunedoara a depus cererile de finanțare pentru obținerea de fonduri nerambursabile prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru reabilitarea a 170 de kilometri de drumuri județene.

Apuseni Info, va urmări, alături de mulți alți cetățeni, votanți, dacă trei drumuri din Țara Zarandului vor fi asfaltate, trei DRUMURI de CAR, drumuri maxim pentru deplasarea unor curci între două cotețe, nu a unor cetățeni între două comunități.

Așa că, mai mari lideri, excelențele voastre, Laurențiu Nistor, Vetuța Stănescu și Călin Marian, vă rugăm să vă țineți de cuvânt în privința asfaltării:

  • Modernizare DJ 707: limita județului Arad – Căzănești – Vața de Jos, km 22+700 – 35+700;
  • Modernizare DJ 762: Baia de Criș – Bulzești de Sus – limita județului Alba, km. 22+253-40+600;
  • Modernizare DJ 706B: Luncoiu de Jos – Stejărel – Luncșoara – Dumești – Sârbi (DJ 706), km 3+800 – 5+827;

Aaaa și să nu uităm, la capitolul excelență am uitat să-l nominalizăm pe campionul traseismului politic, care toată ziua îi șoptește în ureche președintelui de la județ și care se tot aruncă în poze pe feisbucul instituției… mai, mai poate fură startul la testamentul șefiei județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *