Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

ebihoreanul.ro: „Primarul Beiuşului, urmărit penal de DNA, alături de Adrian Domocoş, pentru banii publici băgaţi în clubul local de fotbal”

articol publicat în noiembrie 20, 2021

Conform publicației ebihoreanul.ro, structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție ar fi început urmărirea penală împotriva actualului primar al municipiului Beiuş, Gabriel Popa, şi a fostului primar Adrian Domocoş, într-un dosar în care se fac cercetări în legătură cu finanţarea ilegală din fonduri publice a unui club privat de fotbal. Dezvăluirea a fost făcută de publicația ebihoreanul.ro în urma unui răspuns primit de la anchetatori.

Se pare că în urma unui control, auditorii Camerei de conturi Bihor au descoperit că, în perioada 2008 – 2015, adică timp de aproape opt ani, Primăria Beiuş a finanţat ilegal cu sume uriaşe de bani un club privat de fotbal, paguba depăşind 3,5 milioane lei, sumă care nu a fost recuperată, în ciuda faptului că auditorii au solicitat încă din 2015 administraţiei locale să ia măsuri pentru a stabili întinderea exactă a prejudiciului şi pentru a-l recupera.

Pentru a afla mai multe detalii legate de dosarul în care sunt vizați cei doi politicieni, vă invităm să citiți articolul – „Prinşi în ofsaid! Primarul Beiuşului, urmărit penal de DNA, alături de Adrian Domocoş, pentru banii publici băgaţi în clubul local de fotbal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *