Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mara Mareș, realeasă președinte al TNL: „Continuăm perfecționarea membrilor TNL”! Alex Dîlv a fost ales vicepreședinte!

Mara Mareș a fost realeasă sâmbătă, 20 noiembrie, în cadrul unui congres online, președinte al TNL România.

Tineretul Național Liberal (TNL) cuprinde membri care nu au împlinit vârsta de 35 de ani.

„Vom continua promovarea tinerilor, vom continua să promovăm oamenii potriviți la locurile potrivite, și eu știu că aveți capacitatea să vă asumați funcții înalte pentru că am văzut că într-adevăr puteți să mișcați lucrurile și nu aveți motive să fiți descurajați și nu aveți voie să-i lăsați pe alții să vă descurajeze.

Continuăm perfecționarea membrilor TNL, nu avem voie să pierdem nicio ocazie de a participa la un program care ne poate ajuta să oameni mai buni, politicieni mai buni și profesioniști mai buni” a declarat Mara Mareș în discursul de la alegeri.

Avocatul Alexandru Dîlv, șeful cancelariei Prefectului de Hunedoara, a fost ales vicepreședinte al TNL în alegerile organizate astăzi.

În urma votului de astăzi am fost ales ca membru în Biroul Executiv cu rang de vicepreședinte TNL! Felicitări Mara Mareş și tuturor colegilor care începând de astăzi ocupa o funcție de conducere în cadrul TNL! Suntem o echipa puternică care are obligația responsabilității față de toți cei care consideră că viitorul sunt tinerii!” a comentat rezultatul congresului, tânărul avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian