Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a deschis o nouă cale de acces în Beiuș

articol publicat în noiembrie 20, 2021

Primăria din Beiuș a anunțat vineri că s-a deschis o nouă cale de acces între intersecția dintre străzile Florilor și Trandafirilor (colț Liceul Pedagogic) și strada Lucian Blaga.

„Înscrisă în linia modernizării infrastructurii rutiere a municipiului Beiuș, s-a deschis o nouă cale de acces între intersecția dintre străzile Florilor și Trandafirilor (colț Liceul Pedagogic) și strada Lucian Blaga.

Această cale de acces va fi amenajată ca și o nouă stradă, pentru a fluidiza traficul din zona Parcului Eminescu și a Liceului Vocațional Pedagogic N. Bolcaș. Pe lângă recenta asfaltare a drumului de acces dintre strada Arinilor și str. Română, cu același scop, se creează legături între arterele principale ale municipiului Beiuș, pentru diminuarea traficului intens de pe zonele centrale.

Totodată, prin degajarea suprafețelor de teren, vechile sere orășenești se vor repune în funcțiune și valoare prin ADP Beiuș, pentru a produce flori și material horticol ( răsaduri, puieți) pentru înfrumusețarea orașului, iar în parteneriat cu școlile și grădinițele din municipiu se vor putea efectua ore de practică didactică, în sprijinul unei educații aproape de natură și în respect față de mediul nostru înconjurător” au anunțat oficialii primăriei Beiuș.

Opoziția din Beiuș: Proiectul a fost depus în martie de către consilierii PSD și consilierul local independent Alexandru Degău dar nu a fost dezbătut.

Pe de altă parte, imediat după postarea primăriei, președintele PSD Beiuș și consilierul local, Stela Babău, a dezvăluit paternitatea proiectului: „Așa pot afla și cetățenii acestei urbe cum se pun în aplicare și în discuție proiectele depuse din luna martie 2021. Proiecte depuse de către grupul PSD și consilierul local independent Alexandru Degău. Vă mulțumim că vă suntem de folos chiar dacă proiectele noastre nu au fost puse în discuție până acum!”.

Liderul social-democrat din Beiuș a mai prezentat încă trei referate de aprobare la proiecte de hotărâre de consiliu local, proiecte gândite tot de consilierii opoziției:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *