Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Rata vaccinării scăzută la cadrele didactice din Câmpeni, mai puțin la Colegiul Național „Avram Iancu”

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a făcut vineri o radiografie a situației vaccinării în rândul cadrelor didactice din capitala Țării Moților.

„Colegiul Național ,,Avram Iancu” Câmpeni – cea mai mare rată de vaccinare. Vreau să mulțumesc colectivului didactic și personalului auxiliar de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Câmpeni pentru că au depășit procentul de vaccinare de 60%. Ei au înțeles cât de important este să te protejezi, să protejezi elevii și să poți desfășura cursuri fizic.

Aștept ca și cadrele didactice și personalul auxiliar de la celelalte unități de învățământ din orașul nostru să înțeleagă că este important să se vaccineze. Copiii noștri trebuie să fie în siguranță și să poată face școală fizic.

La grădiniță este o situație și mai specială. Cum să îi punem pe cei mici în fața computerului sau a telefoanelor să facă activități online? Pentru ei este important să vină la grădiniță, să socializeze, să se joace, să desfășoare activități educative. Mai mult de atât, părinții au serviciu și la grădiniță își știu copiii în siguranță.

Am hotârăt de asemenea ca acolo unde cursurile se desfășoară online iar personalul auxiliar nu are obiectul muncii în această perioadă să vină de luni, 22 noiembrie 2021, la Primărie și să desfășoare activități necesare pentru comunitate” a anunțat edilul din Câmpeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian