Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Moțul Irimie Popa, despre lăudăroșenia oficialităților cu privire la asfaltarea DN75: „Sunt lucrări de reparații nicidecum o reabilitare în sensul celor prevăzute în studiul de fezabilitate făcut pentru DN75”

sursă foto: Irimie Popa FB

Universitarul Irimie Popa, probabil cel mai înfocat luptător pentru reabilitarea DN75, a comentat lăudăroșenia autorităților din ultimele zile, cu privire la finalizarea asfaltării pe DN75, în exclusivitate pentru Apuseni Info.

„Cu o promisiune inițială, la începutul acestui an, făcută primarilor de pe Valea Arieșului, cum că `Vă facem încă un kilometru de asfalt`, ulterior demersurilor constând în Petiția on line pentru DN 75, caravana auto de protest respectiv întâlnirea din Iulie de la Sălciua, iată că s-a făcut `marea asfaltare`.

În fapt, marea acoperire de gropi cu un covor asfaltic care este mai mult decât ce a fost dar insuficient pentru ceea ce trebuie. Acestea sunt lucrări de reparații nicidecum o reabilitare în sensul celor prevăzute în studiul de fezabilitate făcut pentru DN75, plătit din banii românilor și niciodată pus în operă. DN 75 rămâne un drum fără șanțuri, cu drenuri și podețe colmatate, cu rambleuri și debleuri distruse de trafic, de timp și mai ales de indiferența celor care fac și desfac în materie de directori prin CNAIR și DRDP-urile teritoriale. Noul covor asfaltic, turnat uneori pe ploaie, fără rosturi de îmbinare între benzile turnate, pe un drum fără șanțuri, fără parapeți și cu un acostament și lățime îndoielnice este folosit de către `jupânii` Țării Moților pe post de instrument de laudă.

Așa ca din ciclul: `Să ne lăudăm noi, cum ne place, nu cum vreau alții`. Bravii aleși apar în poze, dar mai ales ne spun cât de implicați sunt în povestea fără de sfârșit, numai bună de adormit copiii, `Marea asfaltare de pe DN75`. Asta în condițiile în care, la protestele noastre, ale muritorilor de rând, au stat pitulați, nu cumva să-ți strice imaginea în fața șefilor lor.

Demersul nostru a fost unul civic, noi nu am cerșit voturi, dumnealor deja își capitalizează voturi pentru alegerile viitoare. Eternul deputat și unii primari se grăbesc să anunțe că asfaltarea este gata. Gata până la betonul dintre Lungești și podul de la Moldovenești, un segment de drum neatins de frezele DRDP Cluj și nici de păsarea domnului Eugen Cecan, omnipotentul său director. Domnia sa nu mai poate da vina, cum fac sponsorii săi morali, pe greaua moștenire, cu mici intermitențe fiind director al DRDP CLUJ din mandatul politic 2004-2008. Multe `succesuri`, domnilor aleși, cățărați până și pe `cadavericul DN75`!” a comentat universitatea Irimie Popa, pentru Apuseni Info.

sursă video: Irimie Popa facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian