Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Jandarmii vor fi prezenți la acțiuni de patrulare în stațiunile turistice din Munții Apuseni, în mini vacanța de 1 decembrie!

În perioada 27 noiembrie –  01 decembrie 2021, Jandarmeria Alba, va intensifica acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice pe raza județului. În acest sens, peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, vor acționa pe raza întregului județ.

Jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiști pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic.

De atenție sporită se vor bucura și zonele montane precum Șugag, Arieșeni, Roșia Montană, unde jandarmii vor fi prezenți la datorie prin acțiuni de patrulare în stațiunile turistice și pe traseele adiacente, frecventate de turiști pentru a putea fi asigurată intervenţia punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.

Recomandăm participanților la evenimente să respecte măsurile de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul forțelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian