Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Percheziţii domiciliare, în Câmpeni și Baia de Arieș, în cadrul unui dosar privind infracțiuni de contrafacere

articol publicat în noiembrie 26, 2021

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat articole vestimentare, în valoare de peste 19.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, de la o persoană din Câmpeni, care le oferea, spre vânzare, pe rețelele de socializare. Au fost făcute două percheziții. 

Ieri, 25 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii domiciliare, în Câmpeni și Baia de Arieș, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de contrafacere.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie 2021, o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, ar fi oferit, spre vânzare, prin intermediul unei rețele de socializare,  articole vestimentare care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 459 de produse vestimentare, în valoare de 19.300 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *