Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Un doctor născut și crescut în București a dat capitala pe un sat izolat din Munții Apuseni

articol publicat în noiembrie 27, 2021

În inima Munților Apusenilor un medic are grijă de aproximativ 1.500 de suflete. Medicul originar din București, Christian Ciubotărescu, în urmă cu 27 de ani s-a îndrăgostit de acești munți și a dat viața de Capitală la schimb cu îngrijirea moților.

„Născut și crescut în București, Christian Ciubotărescu este de 27 de ani medic într-un loc izolat din Apuseni. 1.500 de suflete își pun toată încrederea în el. Doctorul spune că s-a mutat pentru a opri depopularea satelor din această zonă superbă a țării. Prezența permanentă a unui medic poate fi unul dintre motivele pentru care mulți tineri renunță să mai plece la oraș.

În ultimii ani, autoritățile locale i-au dat o mână de ajutor și au modernizat o parte dintre drumurile comunale. Medicul ajunge acum mult mai ușor la pacienți. Christian Ciobotărescu este pasionat de speologie și acesta este unul dintre motivele pentru care a ales să se mute în Apuseni. El a înfiinţat şi conduce o asociaţie speologică, singura din ţară cu sediul într-o comună” arată medicul, conform realitatea.net

sursă video: REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *