Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Ilie Bolojan, la Digi24: „Nu am susținut coaliția cu PSD” Ce spune despre o candidatură la președinție?

articol publicat în noiembrie 29, 2021

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a declarat pentru digi24.ro că nu a susținut decizia partidului de a face coaliția de guvernare cu PSD și nici nu a votat-o.

„Mie nu mi-a fost rușine niciodată că sunt membru al Partidului Liberal, nici când partidul era pe val, nici când nu era atât de popular. Vă pot spune foarte deschis: eu nu am susținut coaliția cu PSD, dar nu totdeauna ești în majoritatea care ia deciziile într-un partid sau altul. Nu poți să pleci, să-ți dezavuezi partidul de fiecare dată când se iau decizii cu care tu nu ești de acord. În cei aproape 30 de ani de când sunt membru al acestui partid, am văzut tot felul de decizii cu care n-am fost de acord, dar justețea acestor decizii o validează timpul. În perioada viitoare vom vedea, funcție de prestația guvernului, funcție de ce vor face miniștrii Cabinetului Ciucă, dacă PNL a luat o decizie bună sau nu. Deciziile bune nu se iau întotdeauna pentru partid, ci e bine să le iei în primul rând pentru țară, pentru orașul tău, și unul din motivele pentru care eu cred că am reușit să dau niște rezultate este că întotdeauna ordinea de priorități a fost orașul Oradea sau județul Bihor, abia după aceea partea de partid”, a spus Ilie Bolojan.

Întrebat dacă și-a propus să candideze la președinție, Ilie Bolojan a mai precizat la digi24.ro că: „Nu se pune această problemă. Eu cred că fiecare om trebuie să-şi facă o analiză a capacităţilor pe care le are şi unde poate livra mai mult. Fiecare poziţie necesită o anumită expertiză şi atunci, fiecare om îşi poate face o analiză personală. Nu e uşor să faci asta, pentru că de obicei, riscăm să ne supraevaluăm”.

sursă video: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *