Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Chinezul depistat în Huedin cu o mașina furată, a fost salvat de jandarmi, de pe un drum izolat din Apuseni

Chinezul depistat zilele trecute, în Huedin, cu o mașina furată, a fost salvat de jandarmi, de pe un drum izolat din Apuseni, în 30 noiembrie.

„In jurul orei 09:15 am fost sesizati prin numărul unic de urgență 112 ca un cetățean de naționalitate chineză are nevoie de ajutor din partea jandarmilor montani.

Conform celor declarate, acesta dorea sa ajungă de la Deva la Huedin pe un drum de munte neamenajat, dar masina i s-a defectat si nu poate preciza exact locul unde se află.

Singurul sprijin au fost coordonatele GPS care îl localizau undeva la limita dintre județul Cluj si Bihor.

Cu toate ca traseul a fost îngreunat si de zăpada depusă, in jurul orei 11:30 jandarmii montani bihoreni au reușit sa ajungă la autovehiculul defect. Având în vedere ca pasagerul a declarat ca este bine și nu are nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii l-au condus la o pensiune din zona Ip Ponor, unde a fost preluat de jandarmii clujeni veniți și ei in sprijin.

Popasul nu va fi de lunga durată deoarece este așteptată și o mașină de tractat astfel încât domnul L. T. să ajungă în siguranță la destinație” anunța jandarmeria din Bihor în 30 noiembrie.

Vă reamintim, în data de 2 decembrie a.c., în urma investigațiilor operative derulate, polițiștii de investigații criminale au identificat în orașul Huedin un autovehicul înmatriculat în Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat.

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care ar fi utilizat autovehiculul, un cetățean chinez, în vârstă de 40 de ani, depistat în orașul Huedin și condus ulterior la unitatea de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian