Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Apă la liber în Brad, la hidrantul de la liceu? No, dacă-i „pă moca” jos chiloții și să nu mai plătim facturile de apă!

articol publicat în decembrie 5, 2021

Un cetățean din Brad, uneori cam nervos dar cu păreri concrete, ca să zicem așa, demască o scurgere de apă de la hidrantul de la liceu.

Ce spune brădeanul în timp ce surprindea un concitadin cum se alimenta din hidrant: „Băiatul ăsta alimentează cu sute de litri de apă de la rețeaua orașului a nu știu câta oară. Bine că noi, restul fraierilor, plătim facturi” scrie pertinent brădeanul.

Apoi au apărut și comentariile la postare, pe care vi le redăm.

Interesant ni s-a părut un comentariu justificator al curajosului act: „Bună seara oameni faini! Hai sa va lămuresc! Locuim pe Dealul Taului unde nu este rețea de apa, nici canalizare, nici asfalt! Ducem apa cu acordul autorităților, nu furam nimic de la nimeni și nimeni nu ne plătește noua apa, măi oameni buni de unde credeți ca am eu furtun pentru hidrant? Câți dintre voi știți ce înseamnă să ai gospodărie și sa nu ai apa? Cred ca sunt mulți dintre voi cel puțin cei pe care va cunosc(ca să nu vă întreb cati aveți toaleta în curte ca nu vreau sa fiu răutăcioasa). Incidentul de azi (furtunul spart) pe mine m-a lăsat fără apa în casa…Poate vrând nevrând ati făcut un bine ! Celor preocupați de faptul ca nu este apa la restaurant, va asigur ca acolo este…va aștept mâine la o cafea! Sa aveți o seara liniștită și fără grija altora!”.

Rămânem și noi cu o concluzie: No, dacă-i „pă moca” jos chiloții și să nu mai plătim facturile de apă. Nu? Direct de la hidrantul de la liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *