Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Care sunt problemele „stringente” din Mărișel în viziunea deputatului Băltărețu?

Deputații Viorel Băltărețu și Oana Murariu au fost prezenți recent în Mărișel, unde au avut mai multe discuții cu oficialii primăriei dar și cu alți vector de opinie din zonă. Care sunt problemele „stringente” din Mărișel în viziunea deputatul Băltărețu?

„La primăria din Mărișel, am discutat despre problemele stringente:

  • rețele de apă și electricitate. Inclusiv în timpul ședinței am avut probleme cu întreruperea frecventă a curentului electric. E greu în aceste condiții să vorbești despre digitalizare.
  • întârzieri în atestarea ca stațiune turistică de interes local
  • extinderea intravilanului comunei, pentru a impulsiona dezvoltarea ei
  • crearea unui punct SMURD local care să deservească toată zona, în condițiile în care timpii de răspuns ai ambulanțelor de la Huedin sunt foarte mari

Împreună cu președintele USR Mărișel, Sebastian Hosu și consilierul local USR, Marian Roșu, am identificat posibilități de dezvoltare a turismului (mai multe pârtii de schi) sau a sectorului zootehnic: un punct de colectare a laptelui din zonă.

Sunt convins mai mult decât oricând de uriașul potențial al localităților din Munții Apuseni. Cred, de asemenea, că sunt și destule oportunități de dezvoltare, unele susținute de stat, altele, ce țin de buna gospodărire locală” a concluzionat vizita la Mărișel, Viorel Băltărețu.

Primăria din Mărișel este condusă din 2016 de către Viorel Ghic, edil în dreptul căruia, în ultimii ani, se poate trece obiectiv în raportul administrativ, modernizarea drumurilor comunale, identificarea a mai multor surse de apă, rezolvarea unor probleme legate de iluminat, a sprijinit 100% orice proiect care urmărea dezvoltarea turismului și mai ales a creat condițiile administrative pentru realizarea pârtiilor de schi din localitate.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *