Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Doneaza sange, salveaza o viata! Maraton de donare de sange la KSS Ribita

articol publicat în decembrie 10, 2021

La initiativa si indemnul Sindicatului Liber KSS, cu sprijinul Key Safety Sistems Ro. Ribita, peste 60 de bradeni inimosi, cu dorinta de a marca un gest de solidaritate si profund umanism, au desfasurat astazi un adevarat maraton de donare de sange, in sprijinul celor aflati la nevoie in aceste zile.

Liderul Sindicatului Liber KSS, Florin Nutea a precizat pentru Apuseni Info ca a fost vorba de o actiune voluntara, in cadrul careia au donat 65 de persoane -angajați si membri ai familiilor acestora. Florin Nutea s-a declarat placut surprins de ecoul acestei initiative in randul membrilor de sindicat si angajatilor KSS Ribita, adăugând ca numarul doritorilor a fost mult mai mare, pentru unii donarea fiind refuzata din considerente medicale. Totodata, a multumit pentru sprijinul acordat actiunii de catre conducerea Key Safety Sistems RO. Ribita.

Ii felicitam pe toti bradenii implicati in aceasta actiune si le dorim un viitor cu initiative si fapte la fel de frumoase in sprijinul si spre folosul oamenilor, al comunitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *