Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

A intrat și Nuțea în conflictul Matei-David. Nuțea, către Matei: Opoziția se face în primărie, nu pe rețelele de socializare

Florin Nuțea, liderul AUR Brad, a intrat și el astăzi în hora conflictului dintre Dorin Sorin David (PER) și Raul Matei (USR), atacându-l pe liderul de grup al consilierilor locali USR Brad.

„Îmi amintesc de Bradul nostru iubit din trecut, de când mâncam în piață virșli cu boia, nu cu muștar, de langoșele cu brânză, smântână și usturoi, de o unsoare întinsă pe pită cu boia și ceapă pregătită de bunica iar la final o bere Hațeg.

În Brad, nu au exista vreodată profeți, analiști, care să tragă de urechi brădenii, să-i pună la colț, să le dea note, să îi analizeze moral în public sau sa ii amenințe in privat că reacționeaza intr-un fel la anumite postari, ci doar oameni muncitori și brădeni care au realizat ceva în profesia lor, de la Florin Talpeș, la Florin Streteanu și exemplele sunt multe.

Putem înțelege că Raul Matei este supărat pentru că recent, doamna Angela Suciu a absolvit examenul pentru directoratul Școlii Gimnaziale „Horea, Cloșca și Crișan” Brad iar soția domniei sale, fost candidat pe lista USR Brad, nu.

Putem înțelege că izolat fiind, atacă politic pentru a i se răspunde, însă înainte de a da note unora și altora i-aș pune două întrebări, la care sunt convins că nu va avea răspuns:

– Vă deranjează că doamna Suciu a absolvit examenul și soția domniei tale, nu? De asta sunteți așa de nervos, domnule Raul Matei?

– Dumneata și soția ta, mari contestatari ai primarului Florin Cazacu și ai PSD și membri locali ai USR, ați depus vreodată o cerere de înscriere în TSD Brad, structura de tineret a PSD Brad?

Cât despre dialogul cu Dorin Sorin David și agresivitatea afișată… nu sunt prea multe de spus. Nu ne-am fi așteptat la altceva de la domnul Raul Matei.

ATENȚIE, Opoziția se face în Primarie, nu pe rețelele de socializare cu cetațeni care v-au acordat votul de incredere!

Intre timp poate ne puneți la dispoziție un raport de activitate pe anul 2021 cu proiectele de dezvoltare ale municipalitați REALIZATE de către USR Brad dacă tot Încasezi o indemnizație de consilier local de 730 lei pe lună!” a intervenit în conflictul Matei-David, liderul AUR din Țara Zarandului.

1 thought on “A intrat și Nuțea în conflictul Matei-David. Nuțea, către Matei: Opoziția se face în primărie, nu pe rețelele de socializare

  1. ,, Analfabetul funcțional a învățat să scrie?” Mă întreabă un prieten în privat. Ce să îi răspund?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian