Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

La isla bonita sau cum se doresc nebunește PSD și PNL la Hunedoara

Amor turbat în Hunedoara între PSD și PNL, mega fierbinte, așa precum „La Isla Bonita” din 86` de pe albumul Madonnei „True Blue” Și suna așa fraților „tropical the island breeze, all of nature wild and free, this is where I long to be, la isla bonita”

Și așa la începutul de iarnă ploioasă, doamna deputat Vetuța Stănescu, a tot croșetat și este aproape de reușită, adică să îi reușească excepția de la regulă: în Hunedoara, PNL este foarte foarte posibil să aibă Prefect, sigur asta cu acceptul lui Laurențiu Nistor care controlează autoritar județul.

Bun, care e știrea domnilor?!?! Asta e, după mega combinații, se pare că zărăndeanul Călin Petru Marian are șanse mari să rămână Prefect, fiind binecuvântat de domnul Nistor și de doamna Vetuța, prin urmare, în Hunedoara va fi „la isla bonita” miezul dragostei dintre PSD și PNL la nivel de Ardeal.

Bun, noi fiind așa pă smerenie, am vrea să vă amintim un textuleț scris anul acesta. Prin grația divină vi-l amintim – Și dacă se înfiripă iar lanțul iubirii? și încă unul, să nu ne fie cu păcat – Adio… visul frumos s-a terminat?

Noi avem o singură dilemă, Patrocle de Brad, pe cine va servi mai întâi cu virșli? Pe Vetuța Stănescu și Călin Marian, pe linie de partid sau pe herr presidentul Nistor sau stăpânul direct, Florin Cazacu.

1 thought on “La isla bonita sau cum se doresc nebunește PSD și PNL la Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian