Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Consilierii locali ai USR doresc stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Brad

articol publicat în decembrie 14, 2021

Consilierii locali ai USR doresc stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Brad.

„Consilierii locali ai USR au depus astăzi dimineață la Registratura Primăriei municipiului Brad un Proiect de Hotărâre privind aprobarea participării UAT Brad în cadrul <<Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități>>” au anunțat consilierii USR din Brad.

Programul, la acest sfârșit de an este suspendat, însă urmează a fi reluat în 2022, prin urmare este timp pentru asumarea lui de către legislativul local.

„Relansarea Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, în anul 2022 se va comunica prin dispoziția președintelui AFM” au anunțat de curând cei de la Administrația Fondului pentru Mediu, conform dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 459 din 02.12.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *