Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un tânăr din Țara Zarandului cântă superb „Colindul celui fără de țară”

articol publicat în decembrie 14, 2021

Din Țara Zarandului, un tânăr cântă superb „Colindul celui fără de țară”, un colind pe versuri de Adrian Păunescu, preluat de la Tudor Gheorghe.

Vlad Lință are 16 ani, de loc este din Vața de Jos și este elev în clasa a X-a la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba-Iulia și absolvent al Școlii Populare de Arte din Deva, la clasa profesorului Maria Simion.

Tânărul Vlad Lință a explicat pentru Apuseni Info ce a dorit să transmită oamenilor prin interpretarea acestui colind superb: „Iubesc deopotrivă uniforma militară și portul popular și sper ca Dumnezeu să-mi ajute să îmbin cu succes cariera militară cu cea artistică.

Prin colindul ce tocmai l-am lansat: „Colindul celui fără de țară ” îmi doresc să transmit tuturor românilor, indiferent unde s-ar afla, dragostea mea față de țara în care m-am născut.

Mi-aș dori ca fiecare român să poată să fie mândru de țara lui, mi-aș dori ca nici un român să nu mai simtă dorul de țara lui, să nu mai fie nevoit să plece din țară pentru un trai mai bun, mi-aș dori ca nici un copil să nu mai crească fără părinții lui, mi-aș dori să putem spune toți, cu mâna pe inimă: mândru că sunt român!

De Crăciun vă doresc tuturor să fiți sănătoși, să-i aveți pe cei dragi alături, să fiți mai buni, să iubiți mult și să nu uitați de Dumnezeu! Sărbători binecuvântate tuturor românilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *