Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

150 de familii nevoiașe din Apuseni au fost ajutate cu 5 tone de produse alimentare și non-alimentare

sursă foto: CERT Transilvania

articol publicat în decembrie 15, 2021

150 de familii nevoiașe din Apuseni au fost ajutate cu 5 tone de produse alimentare și non-alimentare, de către CERT Transilvania.

„Am învins frigul cu căldura din sufletele lor. Am străpuns ceața cu lumina din privirile lor. Zăpada viscolită și traseele dificile s-au transformat în bucurie și speranță de îndată ce le-am călcat pragul.

Este vorba despre cele 150 de familii nevoiașe și bunici singuri și despre cei 150 de copilași pe care i-am vizitat în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Campaniei Umanitare de Crăciun.

65 de mașini de teren au străbătut sute de kilometri prin zonele izolate ale Apusenilor , încărcate cu 5 tone de produse alimentare și non-alimentare, pentru cei care au mai mare nevoie.

Am dorit să le oferim puțină bucurie de sărbători și încrederea ca le vom rămâne alături, iar la finalul zilei, ei sunt cei care ne-au dăruit bunătate și energie pentru sărbători cu adevărat fericite.

Ne-au ajutat să facem pachete de bucurii: T-S-I.RO, Distributie Energie Electrica Romania, Baumann Automation, Hidroelectrica, Rolicom Import Export SRL” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

sursă foto: CERT Transilvania
sursă foto: CERT Transilvania
sursă foto: CERT Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *