Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Țambă: TSD Brad este una dintre cele mai puternice organizații locale

articol publicat în decembrie 15, 2021

Mulți ne întreabă de ce îl promovăm pe Țambă. Nu suntem foarte interesați de curiozitatea lor, însă Alin Țambă e acel tânăr de care România are nevoie în politică, cu un CV decent, ok profesional, cu școala făcută la timp, absolvent al Facultății de Istorie și Filologie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, nu ca alți păcălici din Guvernul României, prinși recent cu mâța-n sac – a se vedea cazul ilustrului ministru al digitalizării…

Apoi, Țambă a fost un mandat 2016-2020 viceprimar al municipiului Orăștie, prin urmare administrație știe. Trebuie doar să țină cont de un principiu (până acum a ținut, încă nu i s-a urcat la cap): să nu uite cine l-a promovat acolo sus, la o vârstă fragedă, într-un jilț important al județului.

Dar să revenim la oile noastre, de la Brad. Țambă a făcut o ședință la Brad cu tinerii de acolo. Vestea bună pentru brădeni este că dorește să-l promoveze pe liderul TSD Brad, mai mult are de gând să crească TSD-ul în Țara Zarandului.

În exclusivitate, pentru Apuseni Info, Țambă a anunțat: „În ședința de la Brad au fost discutate și aspectele organizatorice legate de acțiunile din acest an, precum și un posibil calendar de acțiuni pentru TSD Brad în 2022.

Calendarul acțiunilor de anul viitor va fi stabilit în prima ședință a Organizației Municipale TSD Brad din luna ianuarie.

TSD Brad este una dintre cele mai puternice organizații locale TSD din Județul Hunedoara, cu acțiuni care au integrat toate organizațiile TSD din Țara Zarandului.

Președintele TSD Brad, Călin Dineș, a fost deja propus pentru o poziție de Prim-vicepreședinte în noul Birou Județean TSD Hunedoara care urmează să fie ales în Conferința Județeană TSD Hunedoara programată pentru prima parte a anului 2022”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *