Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Excursie la Pietrele Albe și Vf. Vlădeasa 1836m: Aflați cine o organizează și condițiile de participare

sursă foto: Clubul Montan Apuseni

Clubul Montan Apuseni organizează o excursie superbă la Pietrele Albe și Vf. Vlădeasa.

„Te invităm la o drumeție de iarnă spre Vf. Vlădeasa, de astă dată pe alt traseu decât cel pe care ne-am obișnuit (nu mergem pe la Cabana Vlădeasa).

O să pornim de la Cascada Răchițele și vom vedea un masiv calcaros spectaculos, Pietrele Albe. De acolo vom urca spre vârful Vlădeasa. Ne vom împărți în două echipe, astfel că dacă dorești poți să vii doar până la Pietrele Albe. Cei cu o condiție fizică mai bună vor urca până pe vârf.

La întoarcere vom mânca o plăcintă și vom bea un vin fiert.

Te invităm să descoperi faimoșii brazi împodobiți cu zăpadă de pe creasta Vlădesei! Te invităm să aduci de acasă o podoabă pentru brad, pentru a împodobi bradul nostru de Crăciun de la Vlădeasa (după fotografie îți vom returna podoabele).

Excursia este de nivel mediu și ne va permite să facem mișcare în aer curat, la înălțime, departe de orice sursă de poluare. Vei cunoaște alți oameni pasionați de natură și te vei distra! Vom descoperi locuri noi, puțin umblate.

Pentru ca tu să parcurgi traseul în siguranță vei fi însoțit de către doi organizatori cu experiență care cunosc bine traseul și care vor face să ai parte de o zi de neuitat!” au anunțat cei de la Clubul Montan Apuseni.

Pentru alte informații și detaliile organizatorice cu privire la excursie, click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian