Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Zeci de grupuri ale PNL au primit un nou nume – Forța Dreptei! Grupurile conțin sute de mii de liberali!

articol publicat în decembrie 16, 2021

Ludovic Orban și echipa sa de comunicare le dau un prim croșeu serios celor de la PNL.

Timp de ani de zile, strategii PNL au făcut zeci de grupuri de Facebook în care au inclus sute de mii de liberalii.

În acest moment, mai multe grupuri importante ale PNL au primit un nou nume – Forța Dreptei, practic numele noii formațiuni conduse de fostul președinte al PNL, Ludovic Orban. Alte grupuri au păstrat numele fostului președinte al PNL, actual lider al formațiunii Forța Dreptei

„Hemoragia online va fi mare, poate la fel de mare ca cea offline, clasică. Orban va lua cu el și membri de partid dar și intelighenția online acumulată în ultimii ani. Practic ne-a deposedat de grupuri de facebook extrem de importante” a declarat un lider liberal din Alba, pentru Apuseni Info.

Exemple de grupuri PNL, redenumit Forța Dreptei:

Vă reamintim, fostul președinte al PNL Ludovic Orban a anunțat, marți, înființarea unui nou partid de centru-dreapta, denumit Forța Dreptei.

Noi considerăm că e o obligație democratică și mai ales morală pentru noi de a continua să reprezentăm cetățenii României care ne-au acordat votul, și-au pus încrederea și speranțele în noi, după ce PNL a decis să fie a cincea roată la căruța PSD. România dinamică, a meseriașilor, a profesioniștilor, a celor care au inițiativă în societate, care creează, care produc, nu mai are astăzi nicio reprezentare politică”, a afirmat Orban.

Forța Dreptei este numele provizoriu al noului partid, până la organizarea congresului, a menționat Orban.

Forța Dreptei este numele moțiunii cu care Ludovic Orban a candidat pentru un nou mandat la șefia PNL, la congresul din septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *