Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acțiuni ale poliției în zona Huedin – Valea Drăganului pentru combaterea activităților ilegale din domeniul materialului lemnos

articol publicat în decembrie 16, 2021

În cursul zilei de ieri, 15 decembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au acționat pe raza de competență, în scopul combaterii faptelor antisociale, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Activitățile de control derulate s-au efectuat și pe linie silvică, pentru combaterea activităților ilegale din domeniul exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Astfel, au fost oprite pentru control 93 de vehicule și legitimate peste 120 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23.000 de lei.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 6,52 metri cubi de material lemnos, valorificat la 3.700 de lei și aplicată o sancțiune de 5.000 de lei, în baza constatărilor din cadrul unui control efectuat de polițiști în localitatea Valea Drăganului.

În fapt, polițiștii au depistat o autoutilitară ce transporta o cantitate mai mare decât cea prevăzută în documentele legale de transport.

Din totalul sancțiunilor, 61 au fost aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, fiind reținute trei certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

La activitățile polițiștilor au participat și specialiști din cadrul Ocolului Silvic Huedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *