Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Liberalii zărăndeni: Ţară, ţară, vrem ostaş! Pe cine? Pe tine!

articol publicat în decembrie 16, 2021

Articolul ăsta numai tinerii nu o să-l înțeleagă, însă coțcarii de partid sigur da. De ce tinerii nu?

Pentru că vremea implicării în politică ca voluntar a trecut. Adică, azi, 16.12.2021, dacă intri într-un partid tradițional, vezi o mulțime de brontozauri care căpușează partidele vechi și așteaptă cu limba scoasă afară să lingă clanțe vechi la ușile unor oameni noi, pentru noi dregătorii (și etern trecătoare, by the way). Atunci, tinerii zic: Băieți, banii jos, cash-ul jos, sau dacă nu, merem la USR și AUR, unde nu prea există brontozauri, gen generalul liberal cu buzunarele cusute, promovat la județ sau Patrocle de Brad.

Bun, chiar și în atare condiții, la București, există pe 2024, la modul cel mai serios, scenariul refacerii USL, pentru că cele două partide tradiționale, PSD și PNL se vor eroda foarte tare. Cum în teritoriu, în Hunedoara, dragostea e nebună între PSD și PNL, liberalii din fruncea județului au luat calea Țării Zarandului să găsească tineri ostași în armia liberală.

Acum, l-au băgat în față pe Alex Dîlv, un tip chiar smart, mâna dreaptă a Prefectului, care la prima vedere, așa arată prezentabil, susținere are, combinator este, dar ce Hristos să facă în zonă cu organizație municipală moartă? Cum ar putea liberalii să facă din nou mare PNL-ul la Brad (a fost vreodată?) cu Patrocle la cârmă, care aleargă pe la meseni cu virșli în gură! Cum căcat?

Una peste alta Vetuța e harnică, se mișcă bine, la fel și Prefectul. Arați terenul dragilor pentru a putea respira în 2024, căci tăticul Nistor de câștigat oricum câștigă, că vorba aceea, Cosminel Nicula (ex. PSD, actual Curtea de Conturi, cine știe poate în viitor BNR) nu-i bun la table și nici nenea Iacob Ridzi (PNL), chiar necăjit fiind pă județ, nu bagă osu` la o candidatură județeană.

No, să ne fie de bine și nu uitați chemarea lui Dîlv la oaste: „Mă bucur că primarii din această zonă au dat curs invitației noastre și au fost de acord să ne sprijine în demersurile organizației de tineret. Totodată am apreciat susținerea față de tineri și punctele de vedere deschise pe acest subiect. Partidul Național Liberal este format din oameni puternici și deschiși, oameni care prin acțiunile lor dovedesc că munca în echipă și susținerea colegilor este cheia de succes către o administrație de succes”.

P.S. 1 Oare Patrocle a rezolvat Sala de Consiliu?

P.S. 2 Oare marele USR Brad, de ce căcat nu are o organizație de tineret? Alex aci, ai o pită de mâncat, cu toate că tânărul Dineș o învățat ceva meserie în ultima vreme.

P.S. 3 Crăciun Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *