Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dan Tanasă: UE și-a găsit slugile perfecte în Parlamentul de la București să treacă legea porcului

articol publicat în decembrie 17, 2021

Recent, deputatul AUR Dan Tănasă a lansat pe o rețea de socializare un mesaj dur, vorbind chiar de la tăierea porcului, iar videoclipul său a devenit viral, trecând de 2 milioane de vizualizări.

„Tănasă reamintește că tradiția porcului de Crăciun a fost modalitatea prin care românii au trecut iernile grele. El anunță însă supărat, chiar de la o tăiere de porc, că ”acum Uniunea Europeană și-a găsit slugile perfecte în Parlamentul de la București să treacă legea porcului, să ne interzică să mai sacrificăm porci în condițiile în care România importă porc, peste 60 la sută din carnea de porc pe care o consumăm din supermarketuri este importată”, spune în videoclip deputatul AUR.

Deputatul AUR a mai atras atenția că și astăzi, când România este în UE, porcul este modalitatea prin care sute de mii de familii trec iernile geroase: „Lăsați gospodăriile românilor în pace, lăsați țăranul român n pace. Nu vă mai legați de munca lor și lăsați-i în pace”.

Pe acest subiect, mai puteți citi – Țăranii nu mai pot crește decât maxim cinci porci în gospodărie: Ca să-i vândă vor avea nevoie de o firmă

Pe acest subiect, mai puteți citi – Legea Porcului: Vor fi interzise deţinerea scroafelor în gospodărie și hrănirea porcilor cu resturi alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *