Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Gest de omenie făcut de cei de la USR Beiuș, de sărbători

articol publicat în decembrie 18, 2021

Cei de la USR Beiuș au făcut un gest de omenie de sărbători la centrul de la Dumbrava unde peste 450 de oameni nevoiași și-au găsit adăpost.

„Peste 450 de oameni nevoiași și-au găsit adăpost la centrul de la Dumbrava, unde familia Pașca Viorel îi găzduiește, de mult timp, cu o inima atât de generoasă… Gândiți-vă, doar din donații… Pe rând, mai mulți dintre noi, sporadic și, în timp, am mai fost cu câte ceva.

Am simțit însă că nu e destul și, de Sfântul Nicolae, am reușit să ne mobilizăm mai consistent, fiind ajutați și de câțiva oameni de bine, cărora le mulțumim din toata inima: peste 70 de saci de îmbrăcăminte și încălțăminte, 50 de pături, baxuri de faină, orez, ulei, zahăr, fructe, 100 de pungi cadou pregătite cu dulciuri, biscuiți și multe altele… A fost și ceva organizat dar și spontan, cu donații venite pe când încărcam mașinile…A fost din suflet, pentru suflete…

Crăciun liniștit oameni dragi, chiar dacă viața v-a zâmbit multora dintre voi, cei de acolo, cu ultimele ei puteri. Promitem să revenim de aici înainte cu tot ce vom putea noi!” au anunțat cei de la USR Beiuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *