Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Social-democrații din Brad, cu mic, cu mare, l-au adus pe Moș Crăciun mai repede în Țara Zarandului

articol publicat în decembrie 19, 2021

Sâmbătă, 19 decembrie, social-democrații din Brad, cu mic, cu mare, l-au adus pe Moș Crăciun mai repede în Țara Zarandului.

Pentru PSD Brad, această acțiune este deja o tradiție, în fiecare an, prin implicarea organizațiilor de tineret, femei și pensionari, social-democrații din Brad oferind cadouri familiilor, copiilor și persoanelor singure care au nevoie de sprijin în aceasta perioadă a sărbătorilor de iarnă: „Felicit pe toți cei implicați in această frumoasă acțiune de solidaritatea socială. PSD Brad prin aceste activități promovează solidaritatea ca o valoare socială, care trebuie să se manifeste activ la nivelul întregii noastre comunități” a prezentat evenimentul Florin Cazacu.

„După un an plin de încercări trebuie să ne apropiem cu căldură de semenii noștri și să devenim mai generoși, mai buni și mai îngăduitori. Spiritul Crăciunului dăruind te face să descoperi că gesturile mici dau semnificație vieții atât timp cât sunt încărcate de înțelegere și întrajutorare! Sărbători binecuvântate!” a comentat acțiunea consilierul local Adina Beciu, președintele OFSD Brad.

„Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. Sărbătorile înseamnă iubire și armonie în familie iar faptul că putem să le încălzim sufletul oamenilor cu mici cadouri, contează enorm pentru tinerii social democrați. Suntem mereu alături de comunitatea brădeană. Sărbători fericite!” a anunțat și consilierul local Călin Gheorghe Dineș, președintele TSD Brad.

Alături de tinerii și doamnele din PSD Brad au fost deputatul Natalia Intotero, primarul Florin Cazacu și administratorul public Vasile Podaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *