Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Circulație în condiții de iarnă pe A1 Sibiu și Deva, din cauza ninsorii abundente!

articol publicat în decembrie 20, 2021

Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că luni, circulația pe A1, pe pe tronsonul Cristian-Cunța, între kilometrii 260 – 292, se desfășoară în condiții de ninsoare abundentă.

„Pe A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul Cristian-Cunța, între kilometrii 260 – 292, județul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă, fiind depusă zăpadă pe carosabil. Se acționează cu material antiderapant.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *