Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cum va fi vremea de Crăciun și Anul Nou în Apuseni, în Huedin, Aleșd, Beiuș, Brad, Câmpeni, Abrud și Zlatna?

articol publicat în decembrie 20, 2021

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat luni prognoza de vreme pentru perioada 20 decembrie – 2 ianuarie în regiuni din țară.

Vremea va fi normală termic în prima zi a intervalului, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 3 grade. Apoi va deveni rece în perioada 21 – 23 decembrie, când mediile vor fi cuprinse între -1 și 1 grad.

Ulterior, valorile diurne vor crește substanțial. În intervalul 25 – 27 decembrie, media maximelor va ajunge la 10-11 grade.

Din 28 decembrie, tendința temperaturilor va fi de scădere treptată de la medii de 6-8 grade, spre 1-2 grade – în primele zile ale lunii ianuarie.

Aceeași evoluție termică o vor avea și valorile din timpul nopților. Media minimelor va fi în scădere în primele nopți, până în jurul a -8 grade, apoi de creștere spre 4-5 grade, în nopțile din perioada 25 – 27 decembrie. Din nou în scădere spre -4 grade va fi la sfârșitul intervalului.

Precipitații pe arii extinse și în general moderate cantitativ se vor semnala în perioada 24-27 decembrie, dar cu caracter local și slabe în intervalul 28 decembrie – 2 ianuarie, precum și în 20 decembrie.

Cum va fi vremea în Huedin, Aleșd, Beiuș, Brad, Câmpeni, Abrud și Zlatna în intervalul 20-27 decembrie (pentru Anul Nou vom reveni cu un nou articol)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *