Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Mihai Curteanu: Ce întreprinde deputatul Emanuel Ungureanu pentru cetățenii din Buzău?

articol publicat în decembrie 20, 2021

Dacă din punct de vedere politic nu am împărtășit întotdeauna aceleași opinii cu Emil Boc din punct de vedere administrativ lucrurile se schimbă și trebuie să recunoaștem că astazi edilul Clujului este unul dintre cele mai performante produse al clasei politice și al administrației publice.

Ei bine, Emanuel Ungureanu acest politician de rit nou care se luptă din răsputeri să își creeze imaginea unui sfânt justițiar cțărându-și capitalul politic pe subiecte penibile încearcă continu să își facă loc pentru o potențială candidatură la funcția supremă în deliberativul local.

Veșnic aspirant la poziții publice emigrând la Buzău pentru a reuși să obțină încă un mandat de parlamentar asta după ce organiația USR Cluj l-a repudiat.

Îl întreb și eu pe această cale pe distinsul domn deputat ce întreprinde dânsul pentru cetățenii din Buzău cei pe care îi reprezintă în Parlament și care nu cred că sunt prea interesați de lucrarea de doctorat al edilului Clujului având cu totul și totul alte priorități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *