Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Circulație dezastruoasă pe DN1 E60 în urma accidentului între Căpușu Mare și Dumbrava

articol publicat în decembrie 20, 2021

Un TIR a intrat astăzi, luni, 20 decembrie, într-un cap de pod pe DN1 E60, în Căpușu Mare. Accidentul s-a produs în jurul orei 13.45

„Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion, între localitățile Căpușu Mare și Dumbrava. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar la fața locului au găsit un autocamion răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul acestuia în imposibilitatea de a ieși din cabină.

S-a intervenit pentru evacuarea șoferului folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite. Bărbatul, de cca 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, evacuare a persoanei rămase blocate înăuntru autovehiculului și măsuri de prevenire a incendiilor în urma scurgerilor de combustibil”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *