Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cotețăraia de la HCC Brad se folosește de numele Apuseni Info!

sursă foto: Școala Gimnazială "Horea, Cloșca și Crișan" Brad FB

articol publicat în decembrie 22, 2021

De ce spunem „cotețăraie”? Pentru că „cap-coadă” tot circul ăsta din 2021, de la Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Brad este o cotețăraie ieftină și de prost gust.

Ca să vă rezumăm, în ultimele trei-patru săptămâni, după concursul pentru funcția de director, și mai ales în proximitatea concursului la funcția de administrator de patrimoniu (despre care este foarte posibil să scriem un material consistent, dacă vom avea chef, cât și despre alți căcăcioși locali) o ploaie de plângeri/sesizări s-au depus la Inspectoratul Școlar Hunedorean, o păruială de doi lei, în care numele site-ului nostru, așa cum este el, zic unii, oleacă vulgar, a fost introdus.

Cum a fost introdus? Pe surse, am aflat, că una dintre părțile combatante, a făcut o adresă de mail – apuseni.info@gmail.com. De pe acea adresă s-a depus o sesizare. Evident că noi NU folosim acea mizerie de adresă, ci, EXCLUSIV contact@apuseni.info dar așa au decis să se joace, așa ne vom juca și noi cu ei/ele. Asta-i cert.

Apuseni Info salută profesionalismul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Brad și performanțele elevilor. Termenul cotețăraie îl folosim STRICT pentru cine se păruiește în spațiul public din Brad și face adrese de mail fake, de pomană oricum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *