Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Polițiștii din Brad au prins un hoț care fura din Brad și Orăștie: Hoțul și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor brădeni!

articol publicat în decembrie 23, 2021

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Brad au depistat, în cadrul unei acţiuni, pe raza municipiul Brad, un bărbat de 34 de ani, comuna Certeju de Sus, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat (din autoturisme), pe raza municipiilor  Brad şi Orăştie.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brad, unde a recunoscut că a  comis mai multe infracțiuni de furt din autoturisme, cu privire la bunurile sustrase (un motoferăstrău,  canistre cu combustibil, scule electrice și mecanice, radio-cd auto etc.) precizând că o parte din acestea au fost vândute imediat după comiterea faptelor, unor clienți de ocazie.

La data de 21.12.2021, în urma efectuării unei percheziții domiciliare la imobilul locuit efectiv de către bărbat, situat în municipiul Petroșani, poliţiştii au identificat mai multe bunuri sustrase din autoturisme, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore,  iar în data de 22.12.2021 Judecătoria Brad a decis măsura arestării preventive a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *