Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pompierii din Câmpeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun în satele izolate din Munții Apuseni

articol publicat în decembrie 24, 2021

Pompierii din Câmpeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun în satele izolate din Munții Apuseni.

„In pragul Sărbătorilor de Crăciun, Pompierii din cadrul Stației de pompieri Cîmpeni s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun desfășurând o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe.

Aceștia au parcurs zeci de kilometri prin zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru 26 de familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompierii militari care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe și alimente.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii noștri care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea care am citit-o pe chipurile lor, ne dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut ,,Dărui un zâmbet” în această perioadă a sărbătorilor” au anunțat pompierii din Câmpeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *