Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Atenție în zona podului Tileagd! O groapa uriașă este nesemnalizată! Șoferii: „Mulțumim pentru cadoul de Crăciun, CNAIR!”

sursă foto: INFO TRAFIC jud. BIHOR / Z.S.K. și O.S.

articol publicat în decembrie 25, 2021

Un participant la trafic, a anunțat pe grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR că în zona podului de la Tileagd există o groapa uriașă care este nesemnalizată pe carosabil. Deocamdată, drumarii dorm în papuci de casă… iar șoferii își distrug mașinile în zonă!

„Atenție! Aveți grija pe podul de la Tileagd! Există o groapa uriașă, nesemnalizată pe carosabil. Cca 20 de mașini avariate după podul din Tileagd. Conform reprezentantul Poliției române, nu avem ce face doar să ne aliam și sa ne căutam un avocat comun” a anunțat Z. S. K. un participant la trafic, pe INFO TRAFIC jud. BIHOR.

Ce spune alt participant la trafic: „Am „nimerit-o” și eu, în data de 24.12. 2021 (în ajunul Crăciunului). Cauciuc tăiat, jantă îndoită, mai mult ca sigur și ceva la direcție. Anvelopă de iarnă nouă: 500 lei, reparat jantă de aliaj (dacă se mai poate): 100-150 lei, direcție în funcție de ce depistează mecanicul:… să zic așa la prima strigare 300-500 lei cu manoperă, reglat direcție: 80-100 lei. Așa în mare, aproximativ 1.000 lei. Frumos cadou din partea CNAIR.

Mulțumim pentru cadou CNAIR! Cred că în ajun, li s-a umplut, celor de la CNAIR, frigiderul de cârnați și cozonaci.
Am filmarea de pe camera din bord. Trebuie să ne strângem toți să ne recuperăm cheltuielile pt. pagube. Plătim taxe și primim „cadou” o groapă care-ți face pagube la mașină și-ți strică și sărbătorile + prestația autorităților (a Poliției) de toată jena. NU este posibil așa ceva. Distracția de Crăciun este asigurat de CNAIR”

Alt participant la trafic anunță: „Noi am reușit sa ajungem pana in Aleșd, pagubele, momentan sunt un cauciuc tăiat, o jantă lovită si se aude o bătaie in dreapta față!”

Un alt participat la trafic vine și cu o soluție pentru păgubiți: „Obligatoriu dat administratorul drumului în judecată și cerut atât daune materiale cât și morale! Altfel nu se schimbă nimic …Sărbători pe cât mai pot fi de fericite !”

Apuseni Info solicită CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să ia măsuri de urgență în acest caz, care provoacă daune considerabile participanților la trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *