Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

De Crăciun, Cruce Roșie Alba a fost aproape de mai multe familii vulnerabile din Abrud și Galda de Jos

articol publicat în decembrie 26, 2021

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a inițiat o campanie umanitară, ajutând cu pachete alimentare și dulciuri sute de familii vulnerabile din Alba, inclusiv din Abrud și Galda Jos.

„248 de pachete alimentare și dulciuri, dăruite persoanelor vulnerabile de către Crucea Roșie Română Filiala Alba în preajma sărbătorilor de Crăciun.

În colaboare cu primăriile din localităţile Aiud, Abrud, Alba Iulia, Galda de Jos și Șona, au fost selectate familii cu dificultăți materiale, cu copii și vârstnici cu venituri reduse. Mulţumim în acest sens autorităţilor publice locale pentru sprijin.

Totodată, mulțumim SC Dacia SA, Grădiniței cu program prelungit nr. 8 Alba Iulia, angajaților Muzeului Unirii, precum și tuturor persoanelor fizice care s-au implicat anul acesta alături de noi în campania umanitară de Crăciun.

În acest final de an, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba îşi manifestă recunoştinţa faţă de toţi susținătorii, persoane fizice și juridice, colaboratorii și voluntarii care au fost alături de noi în fața provocărilor aduse de anul care a trecut – pandemie, inundații, caniculă, proiecte și campanii umanitare. La mulți ani și sărbători fericite tuturor!” au anunțat cei de la Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *