Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pompierii din Brad au dus cadouri din partea lui Moș Crăciun câtorva zeci de copii din Zdrapţi, Crişcior, Uibăreşti și Tomeşti

articol publicat în decembrie 26, 2021

Pompierii Secţiei Brad şi ai Detaşamentului Hunedoara au dus cadouri din partea moşului bărbos atât câtorva zeci de copii din localităţile Criş, Zdrapţi, Crişcior, Dumbrava de Jos, Uibăreşti, Tomeşti şi Hunedoara cât şi vârstnicilor din Hăşdat şi Teliuc.

„Pentru a aduce o rază de lumină şi speranţă copiilor, care trăiesc în zone izolate din nordul judeţului Hunedoara sau în comunităţi nevoiaşe, pompierii au donat o parte din veniturile lor din care au fost achiziţionate cadourile.

Celor mici le-au sclipit ochii la vederea jucăriilor şi dulciurilor în timp ce copiii mai mărişori s-au bucurat de noile haine. Părinţii copiilor s-au emoţionat când au văzut ieşind din tolba pompierilor alimente ce vor face, şi pentru ei, masa de Crăciun mai îmbelşugată. Seniorii vizitaţi de pompieri spun ca de mulţi ani nu le-au mai trecut pragul casei aşa colindători.

În unele sate hunedorene răsfirate pe culmi pompierii au ajuns la destinaţie, încărcaţi cu daruri, doar după ce au parcurs prin nămeţi o parte din drum.

Deşi iarna s-a instalat confortabil iar frigul ciupeşte nasul şi obrajii, micuţii au uitat de ger şi au „inspectat” maşinile pompierilor ca bonus acordat copiilor cuminţi” au prezentat acțiunea oficialii ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *