Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

SURSE: Județul Hunedoara stă prost la absorbția fondurilor europene

articol publicat în decembrie 28, 2021

Conform unor surse de la nivel regional, conducerea ADR Vest este nemulțumită de gradul scăzut de absorbție al fondurilor europene la nivelul județelor Hunedoara și Timiș

„UAT județul Hunedoara – 10% stadiu de implementare. Din 39,53 milioane euro buget de implementare s-au absorbit 3,86 milioane. La nivel de județ, pe toate UAT-urile, Hunedoara și Timișul sunt codașe la ABSORBȚIE: Hunedoara – 12,12%, Timiș – 10,14%, Caraș-Severin – 13,32% și Arad – 30,17%” ne-a furnizat informația o sursă a Apuseni Info.

Înfiinţată în anul 1999, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest este un organism neguvernamental, nonprofit şi de utilitate publică, cu personalitate juridică. Ea implementează politica de dezvoltare regională, gestionează programe finanțate din fonduri europene în acest scop, contribuie la atragerea de investiții străine în Regiunea Vest, oferă servicii de suport în afaceri companiilor din regiune și promovează inovarea. 

Regiunea de Dezvoltare Vest s-a constituit la data de 28 octombrie 1998 şi este compusă din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara și Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *