Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Locuitorii din Zlatna sunt invitați să contribuie cu idei la Strategia de Dezvoltare Urbană 2021-2027

Locuitorii din Zlatna sunt invitați să contribuie cu idei la Strategia de Dezvoltare Urbană 2021-2027.

Chestionarul conține un număr de 52 de întrebări și a fost elaborat pentru a contura nevoile și prioritățile locuitorilor orașului Zlatna în vederea includerii acestora în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021-2027.

Chestionarul se adresează tuturor reprezentanților comunității locale, indiferent de sfera de activitate, vârstă, gen, nivel de educație sau etnie.

Pentru a completa chestionarul, click aici!

Strategia de dezvoltare reprezintă un document-cheie al cărui scop este reprezentat de asigurarea unei viziune coerente de dezvoltare la nivelul municipiilor, orașelor și zonelor metropolitane, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitate şi finanţabile de către Uniunea Europeană.

Ca instrument de planificare, o Strategie Integrată (SIDU) trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanţă, colaborarea şi implicarea comunităţii să reprezinte piloni de dezvoltare şi să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *