Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Bufnilă: Din păcate, centrul Bradului va fi și mai aglomerat decât este acum

Consilierul local USR Brad, Alin Bufnilă, a comentat anunțul primarului Florin Cazacu cu privire la proiectele și investițiile în infrastructura din Brad, în 2022, precizând că măsurile propuse nu feresc aglomerarea capitalei Țării Zarandului.

„Din păcate, centrul orașului va fi și mai aglomerat decât este acum. Nu se încurajează mersul pe jos, ci venitul cu mașina și căutarea unui loc de parcare” a precizat Alin Bufnilă.

La rându-i, un fost membru al USR, Silviu Nemeș, a precizat că amenajarea unei parcări în incinta școlii HCC este foarte bună: „Sergiu-Alin Bufnilă dacă îți amintești, chestia cu parcarea în incinta spațiului de la HCC eu am propus-o când eram în USR. Foarte bine că se face chiar dacă târziu și nu e suficient. Sper să se facă și parcarea de lângă finanțe”.

Consilierul USR l-a asigurat că acea parcare se va face, proiectul fiind anunțat de Florin Cazacu în iunie 2021: „Aia se va face, cu siguranță. S-a cumpărat terenul, documentația e făcută. Vor fi aproape 60 de locuri acolo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian