Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Amatorii de schi din zona Huedinului au luat cu asalt panta schiabilă de pe Vârful Vlădeasa! Pe când vom avea o pârtie de schi în zonă?

O pârtie de schi pe Vârful Vlădeasa ar fi o lovitură fantastică pentru județul Cluj, după pârtiile din Muntele Băișorii și Mărișel, Clujul putând deveni un reper în acest sport în România. Mai mult decât atât, zăpada de pe versantul dinspre Țara Călatei a masivului Vlădeasa, uneori nu se topește nici în luna mai.

În ultimii 15 ani, politicienii din zonă au promis realizarea unei pârtii de schi, însă promisiunile au rămas doar promisiuni.

În aceste zile amatorii de schi din zona Huedinului au luat cu asalt panta schiabilă de pe Vârful Vlădeasa iar omul de afaceri, Sabin Demea, a atras atenția cât de binevenită ar fi o investiție turistică-sportivă în zonă: „Imagini mirifice din domeniul schiabil Vlădeasa! Sperăm în materializarea rapidă a promisiunilor “bombastice” ale primarilor din Huedin și Săcuieu, iar Noul An să ne aducă finalizarea proiectului făcut de firma SAB Turism (proiect la cheie), proiect integrat cu viziune și viitor realizat de firme de specialitate din Austria, Norvegia, România și Africa de Sud, coordonate de “visătorul” Sabin Demea! Dă Doamne minte decidenților politici!”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *